Despre roman si durerile lui

De la o vreme observ un fenomen care se împrietenește rapid cu romanul, durerea in c@@. Completați cu ce vreți. Literele sunt din partea casei.

Romanului ii place sa-l doară. Sa sufere. Asa, in general. Pe la începuturi il durea in versuri, in doine si balade. Acum il doare pe Facebook, in coroana regală si in c@@. Cu Facebook treaba e clară. De aici recrutează NASA specialiști in rachete Falcon, Hagi își face echipe peste echipe de fotbaliști profesioniști, se angajează personal in primarii si in bănci. Chiar si in spitale si farmacii. Ce mai?! Facebook e pepiniera de specialiști fara diploma dar cu o minte sclipicioasă si alunecoasa cum nu poate da societății nici macar MIT-ul. Si toți specialiștii ăștia suferă. De ei. Genii neînțelese.

Coroana regală, o are fiecare roman, înfiptă bine pe căpățână. Ea ar trebui sa deschidă sau sa închidă uși, sa-i facă pe ceilalți semeni sa-si țuguie buzele si sa-l pupe in dos la orice apariție si pentru orice doleanța are Maria Sa.
De aici si durerea. In c@@.

Nu ne respectam unul altuia timpul si suntem importanți noi pentru noi si cam atat. Nu cunoaștem conceptul de programare. Ne permitem sa întârziem la doctor, la banca sau la ghișee, niciodată la pensat si pus unghii. Orice propoziție începe cu „Dar EU trebuie sa…”. Ba, da v-ati întrebat daca si prostul care te așteaptă „trebuie sa” si el? Poate are copil de luat de la creșă, de la scoala. Poate trebuie sa ajungă la ai lui sa-i ajute cu vreo problema. Poate pierde un autobuz, un tren, un avion.

Mai mult ca sigur nu. Pentu ca romanul are o singura durere. A lui. Iar de durerea altora il doare in …. DA. Fix in c@@.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.