Atenție! Conținut in care te poti regăsi

18 ani. Ai luat bacu’. Felicitări. Facultate. Primul job. Obositor, dar te obișnuiești. Ai noroc. Secretara la o firma cu 2 angajați, 5 șefi si o femeie de serviciu. Faci cafele de luni pana vineri si excel-uri sambata. Dupa juma’ de an, ti se face rau numa’ cand vezi in reviste un expresor.

26 de ani. Te miri cum dracu’ de mai merge firma asta de 8 ani cu tine făcând cafele si șefii făcând nimic. Vrei sa pleci, dar nu ai curaj sa încerci altceva. Astepti o minune. Sau macar un motiv bun sa iei o pauza. Ti se pune pata ca proasta pe băiatul care aduce pizza. El tot ca prostu’, te ia de nevasta. Bucurie mare. Pe ai tai. Taica-tu se ruga sa scape de tine pana faci 30 de ani. Maica-ta, doar se ruga.

Primul copil. Esti in grafic. In sfârșit doi ani de liniste. Crezi tu. Pizzeria intra in faliment. Management prost. Zice barbata-tu. Gândaci si șoareci in bucatarie, zic inspectorii sanitari. Soțul, devine alcoolic. Cariera lui e in derivă. Copilul creste. Soțul dispare. Pleacă dupa pâine.

Te întorci la munca. Aproape 30 de ani. Șefii au angajat o alta tânăra speranță. Iti propun postul de îngrijitoare. Femeia de serviciu își dăduse demisia de onoare. Nu a putut tine ritmul cu setea de cafele a celor 5 șefi. Esti socată. Nu stii unde ai greșit. Te gândești bine. Ai o bănuiala. 12 ani distanță si încă regreți că nu ai scris la BAC, la romanul interbelic despre „Moromeții”, cum a scris juma de clasa sau macar despre „Moara cu noroc”, cum au scris încă vro’ 10. L-ai povestit pe „ION”, ai luat bacul si acum esti șomeră.

Colac peste pupăza barbata-tu se întoarce de la pâine.

Reclame

6 gânduri despre “Atenție! Conținut in care te poti regăsi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.