Atentie, continut care va poate afecta intelectual! Despre prosti, fara perdea.


De azi nu mai tolerez prostii. Sunteti ok? E socant? Am zis ceva greșit? „Prostii” e un cuvânt urat? Ce? Voi ii suportați?
Va încânta imaginea unui părinte care tipa la un profesor pentru ca a îndrăznit sa-i puna o nota mica progeniturii imbecile care nu știe dupa 7 ani de școala sa scrie corect ca „ma-sa are cratima”?
Il suportați pe vecinul care își lasă copiii sa alerge prin casa, duminica, la ora 05.30? Care tipa la ei doar cand le cere sa-i aducă berea din bucatarie sau care la ora 22:00 are program de karaoke pe manele?
Va este simpatic individul cu ceafa lata care va blocheaza ieșirea din parcare si care, cand apare, dupa o ora, zice:” Hai, fratele meu, ce esti nervos?! 5 minute am stat!”?!
Va place femeia care urla ca descreierata la ghișeu ca se mișcă prea încet funcționara si ca „la Italia nu ca in țara asta de rahat”, in timp ce ea își programează ședinta de manichiura cu ștrasuri si sparge zgomotos baloane din Hubba Bubba?
Empatizați cu romanii supracalificati in orice specializare, care merg la medic si il lovesc sau jignesc pentru ca li se pare nepotrivit tratamentul primit?
Nu v-ati saturat sa ascultați știrile de mizerie in care un chelios paranoic cocoțat pe un morman de zăpada plânge țăranii, ca nu au ce sa mănânce din cauza „iadului alb”? Sau in care o capra rujata, cu un microfon in dotare, face niște bătrâni sa plângă in ziua de Paste, întrebându-i daca le este greu singuri si săraci?
Nu vi se pare ca suntem o nație pentru care zicala aia „Si cu … si cu sufletul in Rai” ar trebui sa fie introdusă in imn? Vrem personal puțin si eficient in administrație si oriunde, dar nu ni se pare corect sa fie platiti mai mult. Mai mult ca noi, indiferent de ocupatia pe care o avem. Sa moara si capra vecinului. Sa fie putini si plătiți prost si sa suporte niște semianalfabeti infatuați care se visează liderii unor revoluții de carton.
Vrem repede si acum si fara greșeala de la alții, dar cand iti zice ma-ta ca i-a facut un alt „roman corect” plângere ca a găsit o musca in fasole, punem repede pe Facebook ca:”ce fițosi sunt romanii”! Nu vrem sa ne înțepenească fundul in mașina mai mult de 5 secunde in plus la semafor, ca începem sa scoatem înjurături, claxoane de mama si toți morții si degete nervoase pe geam.
E nasol cand e aglomerat in vămi si mancam rahat de sărbători, ca “se sta mult” si ca asa e mereu si “asa e la Romania”. Logic ca e asa. Se vine la grămada, se pleacă la fel. Nimeni nu trebuie sa creadă pe cuvânt pe nimeni ca nu se cără cu bemveu’ in afara de tone de țuica si ceafa de porc, alte mizerii interzise. Regulile sunt reguli. Se vrea accesul „pe încredere” sau cum?
Toti sunt platiti din “banii nostri” si asta ne da dreptul sa urlam unii la altii? Atat de simplu e? Hai sa incepem sa tipam si la mama si tata, pentru ca ei ne-au platit, din banii lor liceul, postliceala, facultatea ori masterul. Bani aruncati in vant, nu?

 

img_9533

Reclame

2 gânduri despre “Atentie, continut care va poate afecta intelectual! Despre prosti, fara perdea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s