Apa dura nu va mai fi o problema pentru dvs. cu dedurizatoarele Acqua Safe AP15/ AP22

Apa este poate cea mai consumata bautura de pe planeta asa ca nu este de mirare ca oricine isi doreste sa aiba o calitate cat mai buna si sa fie potabila in adevaratul sens al cuvantului. Apa se foloseste foarte des in gospodarie fie la spalat vase sau legume, la spalat rufe, la menaj sau pentru spalarea corpului nostru.

In unele cazuri apa devine prea bogata in minerale dizolvate, concentratia de saruri este prea mare, cele de calciu si de magneziu sunt raspunzatoare de modificare proprietatilor sale. Cand sunt prezente aceste doua conditii vorbim despre apa dura.

 Apa dura nu este atat de periculoasa pentru om, dar poate crea multe neplaceri, la o pelicula lipicioasa formata din sapun in timpul spalatului pe corp la iritatii si par imbacsit, urme pe diverse obiecte sanitare, rufe care nu se spala cum trebuie in masina si isi pierd din stralucire si culoare.

Cel mai simplu semn al apei dure prezente in locuinta noastra este reprezentat de depunerile de calcar de pe tevi. Duritatea apei poate fi redusa cu eficienta maxima daca se folosesc dedurizatoare.

Dedurizarea apei nu a fost niciodata mai simpla

Dedurizatorul este un aparat special care se bazeaza pe rasini schimbatoare de ioni, calciul si magneziul sunt retinute si se elibereaza sodiul. Spre deosebire de filtrele de apa care imbunatatesc toate calitatile ei, elimina clorurile si parazitii, alti factori poluanti, dedurizatoarele doar realizeaza o filtrare grosiera, interesul lor este sa va scape de apa dura si de sarurile care se depun.

Printre cele mai moderne metode de dedurizare a apei se afla si dedurizatoarele Acqua Safe AP15/AP22, dedurizatoare complet automate care se instaleaza rapid si functioneaza fara probleme ani la randul.

Dedurizatoarele de acest tip sunt bune in casele unde sunt mai multi membri ai familiei, consumul lunar de apa este mai mare ca de obicei, au regenerarea volumetrica si proportionala, au si by-pass pentru reglarea duritatii apei tratate.

Producatorul american garanteaza pentru dedurizatoarele Acqua Safe AP15 / AP22, tehnologia EcoWater are grija ca aparatul sa functioneze in parametri normali indiferent cat de mult e exploatat, calcarul dispare din apa daca se monteaza la intrarea apei in casa, duritatile suportate care pot fi tratate ajung pana la 50 de grade Germane, debitul maxim suportat depaseste 1362 litri pe ora.

Dedurizatoarele moderne, rezistente si cu o durata mare de functionare

Dedurizatoarele pentru apa rece sunt rezistente, sunt realizate din materiale de calitate, firmele care le vand ofera si garantii, asa ca orice defecte pot fi remediate fara costuri suplimentare. De fiecare data cand sunt puse in functiune dedurizatoarele vor retine tot ce inseamna depunere si calcarul, apa va fi numai buna de baut sau de folosit in gospodarie, se pot folosi alaturi de ele si filtre speciale pentru eliminarea impuritatilor suplimentare.

Durata de functionare a dedurizatoarelor depinde mult si de duritatea apei din zona in care se amplaseaza instalatiile dedurizare, dar si de exploatare si calitatea acestora. Inainte de livrare dedurizatoarele sunt testate, se testeaza si imediat ce sunt puse in functiune, de fiecare data cand elementele filtrante nu mai fac fata se inlocuiesc cu altele, in magazinele online aveti la dispozitie accesorii si service autorizat asa ca orice defectiune se remediaza in timp util.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s