Hai sa make Romania great again

A fost odata ca niciodata o tara cu istorie si un PR bun care a ținut-o in topuri. Cei mai harnici, cei mai curajoși, cei mai pașnici, cei mai iscusiți si destoinici gospodari: romanii. Toate bune si la locul lor. Manualele s-au dat ca pâinea calda mai ceva ca ziarele cu pozele copiilor lui Brad Pitt in scutece. Toată lumea fericita ca veștile bune se împraștie organizat si responsabil. 

De vreo 27 de ani istoria se tot scrie si se rescrie si treaba cam scârțâie. Scribul de serviciu s-o fi mutat peste ocean si a lăsat de izbeliște munca de secole. 

In loc de carti de istorie li se vor imparti elevilor in curand numere din Cancan si Playboy iar pentru aprofundare, cartile lui Becali si ale lui Meme. 

La orele de geografie elevii vor avea de identificat pe harta lumii barurile si hotelurile in care s-a desfătat cu băuturi exotice Mazăre in vremurile bune sau bisericile unde a pupat icoane in săptămâna aia o anume doamna politician cu bucle blonde.

La biologie si cultura civică vor învață despre reproducere si responsabilitate socială, studiu de caz: Borcea. 

Orele de limba romană se vor desfășura sub atenta supraveghere a lui Vanghelie si a Mariei Grapini care vor avea scurte momente introductive cu iz motivațional pe persoana fizica. 

Opțional, se vor putea face, contra cost, ore de „magie si vrăjeala contabila” cu doamne specializate in „escrocherism”. Pardon. Ezoterism. Cursurile vor continua cu tehnici moderne de marketing, cu practica pe licitații de produse teleportate la fata locului prin puterea minții si a mâinilor reprezentanților in teritoriu ai profelor cu dinți prețioși. 

Orele de fizica si desen vor fi ținute de reprezentanți ai CNADNR care vor da lecții prețioase de desen in spațiu a unor proiecte ambițioase: autostrăzi ce vor lega groapa de la Glina de Luna, spitalul de psihiatrie de la Sapoca de Soare si Casa Poporului de aeroport. 

Vom trai in cea mai cool tara din Europa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.