Biroul – a doua ta casa. Colegii – a doua ta familie?

Petrecem din ce in ce mai mult timp la birou si desi lumea este intr-o permanenta transformare si pare ca nu mai avem timp de noi, exista solutii foarte usor si eficient de implementat care ajuta la transformarea job-ului intr-un loc in care venim si lucram cu drag.

Cine este responsabil de buna functionare a echipei?

In primul rand noi, angajatii. Schimbarea vine din noi. Trebuie sa lasam deoparte antipatiile si ideile preconcepute si sa ne straduim sa colaboram frumos si deschis cu cei alaturi de care ajungem sa petrecem uneori chiar si peste 10 ore pe zi.

Cel mai in masura insa sa stabileasca echilibrul unei echipe este seful. El este cel care este necesar sa aiba puterea de a calma spiritele, de a le motiva si a le starni spiritul de echipa celor al caror lider este.

Echipa unita, teluri comune si obiective indeplinite 100 %

Iesiti la un suc, o cafea sau la pizza. Impreuna. Colegi, sefi. Va cunoasteti, vorbiti mult, socializati si cam atat.

O echipa in adevaratul sens al cuvantului are nevoie de mult mai mult. Are nevoie de activitati care sa puna in valoare calitatile membrilor ei, care sa-i ajute sa isi cunoasca reciproc atuurile pentru ca mai apoi sa le imbine frumos si sa le puna in practica in orice activitate initiata la birou.

Pentru implinirea acestui scop, dar si pentru multe altele precum distractia si autocunoasterea, se organizeaza iesiri puse la punct pana la ultimul detaliu de firme de specialitate, iesiri denumite simplu: teambuilding.

Tie cum ti-ar placea sa formezi o echipa?

Organizatorii unor astfel de evenimente se gandesc la toate. Programul conceput de ei este unul facut in functie de profilul grupului. Exista iesiri gandite special pentru persoane cu mai putina conditie fizica sau cu un apetit pentru aventura mai rezervat. In general ele sunt gandite ca ateliere tematice care sa ajute la sudarea grupului.

In egala masura, pentru cei cu spirit de aventura, adepti ai senzatiilor tari, o astfel de experienta va duce functionalitatea grupului spre un alt nivel.

Pentru cei care cred ca inca nu si-au descoperit toate veleitatile, exista programe de stimulare a creativitatii care vor transforma experienta in una cu accent pe dezvoltarea personala la locul de munca.firme-organizare-team-building

In ultimii ani am fost in cateva astfel de teambuildinguri si personal sunt fan al celor de tip atelier de creatie. Ce mi-a placut insa enorm de mult de fiecare data si ce am admirat deopotriva ,este grija pentru detalii a organizatorilor. Am avut senzatia de multe ori ca nu ar fi putut fi ales un loc mai potrivit pentru activitatile in care eu si colegii mei am fost implicati.

In curand va trebui sa merg iarasi intr-o astfel de experienta, undeva la munte, si, entuziasmata am inceput deja sa rasfoiesc virtual pagina celor de la Fortuna, „vinovatii” cu bonding-ul si divertismentul.

Intrati si voi aici pentru a afla ca exista zeci de moduri de petrecere a timpului liber, unul mai antrenant si captivant ca altul. Enjoy!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s