Cel mai important motiv pentru a-ti schimba masina de spalat. Afla-l si tu!

Tehnologia evolueaza cu o viteza incredibila si desi ni se ofera garantie 2 ani, 3 ani sau 5 ori chiar 10 pentru anumite produse, asta nu inseamna ca trebuie sa utilizam produsul acela atatia ani. Vorbesc cu voi, cei in pas cu update-urile in materie dar si cu cei care economisesc pentru a-si lua produse de calitate care sa le usureze munca si sa le ofere experiente fara surprize neplacute. 

Cat de des este suficient de des?

Ideal ar fi sa ne updatam electronicele si electrocasnicele de fiecare data cand apar schimbari revolutionare. Din pacate nu toti putem sa facem acest lucru, din motive evidente. Ce putem face insa este ca atunci cand ne achizitionam un bun necesar bunei functionari a activitatilor casnice spre exemplu, sa ne asiguram ca este cel mai potrivit nevoilor noastre.

Este la moda sa ne luam alt telefon la fiecare 6-12 luni pentru ca a aparut altul mai subtire, cu o camera mai buna sau cu un sistem de operare mai performant. De ce nu am face asta si cu un frigider sau o masina de spalat, mai ales ca de multe ori o masina de spalat poate costa mai putin decat un smartphone de ultima generatie?

Tu stii ce stiu sa faca electrocasnicele tale?

Frigiderul pastreaza la temperatura optima alimentele, masina de spalat spala si la aragaz faci sute de feluri de mancare. Atat de banal. Asta faceau si acum 10 ani. Si acum 30. Si o tot fac de cand s-au inventat incoace. In cazul asta, intervine intrebarea: daca toate au la baza aceleasi functii, de ce as vrea altul? O sa raspund simplu cu un sir de adeverbe: cat, cum, unde, care si in ce fel iar liantul principal al dezvoltarii fiecarei idei este timpul. Nu mai trebuie sa demonstrez ca un aparat performant te ajuta sa castigi timp.

Sa luam exemplul unei masini de spalat. Este evident ca o masina de spalat de ultima generatie are functii speciale pentru diferite tipuri de materiale sau culori. Exista masini de spalat cu programe speciale pentru rufe colorate, negre sau pentru hainute de copii. Evolutia in materie de caracteristici imbunatatite ale electronicelor a dus chiar si la aparitia masinilor de spalat cu pereti laterali antivibratii – care reduc la minim zgomotul scos de masina de spalat aflata in functiune si chiar la sisteme – cum ar fi cel Aquafusion – care duc la consumul tot mai mic de energie, detergent si apa.

Luati atitudine!

Va provoc sa fiti in pas cu noutatile in materie de aparatura electrocasnica. Aici veti descoperi o lume care va poate salva timpul, hainele si banii.

Untitled

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s