San Andreas 2015

Sincer, cand am vazut ca este cu Dwayne Johnson, am stat un pic pe ganduri. Adica omul a fost zanul Maseluta intr-un film pentru copii. Si nici in alte filme nu a avut cine stie ce roluri memorabile. Deci nu am avut asteptari mari.

dwayne

Imi plac filmele de gen, asa ca a fost ok desi scenariul este varza si prestatia actoriceasca este sub nivelul placilor tectonice.

Toate cliseele din filmele americane aici le gasiti. Familie despartita dintr-o tampenie, sotie combinata cu unul care se dovedeste un nemernic si care moare, primindu-si penitenta cuvenita caracterului infect, eroi care stiu sa piloteze elicoptere, avioane, sa conduca masini, barci cu motor, sa se parasuteze fix intr-un loc neted ca in palma fara sa aiba habar si sa vada in amsablu un oras facut groapa de gunoi.  Si evident sa reintregeasca familia, desi ii desparteau mii de km, doar bazandu-se pe instinct. 

Finalul e tras rau de par. Adica sunt nebuna dupa America si tot ce inseamna ea si abia astept sa ajung acolo, dar au niste fixatii grave oameni astia. Steag american care falfaie in vant, apus de soare, liniste, familie care priveste in zare in timp ce femeia, logic, intreaba ce urmeza sa faca. Dar nu ea, nu ei, ca familie. Ci ei ca natie. Si el raspunde patruns de tot patriotismul ca vor construi. Superb. Pana la lacrimi. :/ … Aaaaa. Nu.

Efectele speciale sunt singurele care anima filmul. Il recomand amatorilor de gen. Ca idee, San Andreas a fost un pic mai bun ca „Into the storm”, pentru cine l-a vazut.

Ca in filme, vorba bunica-mii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s