13 mai – ziua internationala a dorului. Tie de ce ti-e dor azi?

13 mai – ziua internationala a dorului.

Azi avem dreptul. Mai mult ca oricand. Sa ne fie dor. De ploaie – desi a plouat poate ieri si ai urat picaturile care ti-au stricat parul. De el/ea – desi abia a plecat de langa tine. De cuvinte – desi ai auzit siruri infinite inca din adolescenta si pana acum le-ai pierdut numarul. De oameni pe care nu-i cunosti dar stii ca exista si vor aparea la un moment dat in viata ta. De locuri pe care le-ai vazut doar in fotografii dar simti ca le vei descoperi candva, curand.

De locul din banca de la geam, din liceu. De prieteni de o viata pe care nu i-ai mai vazut de ani. De ai tai si de tineretea lor. De lacrimi pierdute pentru povesti banale. De zambete aruncate oamenior falsi si de timpul pierdut pana sa ajungi la cei care iti fac viata frumoasa. De vise risipite si planuri ce vor sa vina si sa-ti bantuie mintea.

De ziua mamei spunem la multi ani, de ziua pamantului stingem luminile, de ziua internationala a fericirii trebuie sa ne strigam fericirea sau sa gasim motive sa fim happy. De ziua dorului, trebuie sa ne fie dor? De ce sa sarbatorim ceva ce ne face rau?

Azi este despre dor. Dorul de toate sau de nimic. Azi mi-e dor. Sa-mi fie dor. Si nu mi-e. Nu este timp.

dor

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s