Nu va mai iubiti, iubirea duce la cearta. Stiti alternativa?

Postarea asta nu este pentru tine, cel/cea care crezi in relatii pana la adanci batraneti. Poti sa incetezi sa mai citesti in momentul asta.

Daca totusi ai ramas sa nu te prefaci socat de concluzie. O sa o spun acum sa nu spui ca nu ti-am dat o a doua sansa sa renunti la a ma citi. Am auzit acum o vreme vorba asta si am primit-o in minte ca pe o palma data peste fata. Am fost socata cateva clipe de duritatea exprimarii dar imediat dupa am realizat ca asta este adevarul. Crudul adevar si pragmatica solutie la toate certurile si despartirile si impacarile si nuntile finalizate cu divorturi rasunatoare.

promises

M-am simtit de parca m-am lepadat de toata libidinosenia  filmelor de dragoste pe aripi de Titanic sau cu cenusarese transformate in printese delicate. M-am simtit in zilele noastre in care sotii pleaca sa plimbe copilul in parc pentru a avea vreme de vorbit cu amantele si sotiile fac drumuri exagerat de dese la dentist si desi au doar o banala albire de facut, se duc chiar si de doua ori pe saptamana la specialist.

Voi mai credeti in iubire? Adica sunteti atat de inocenti in gandire incat sa mai vedeti fluturasi in aer si in stomac si sa credeti in indragosteala? Partea cu vazutul este simpla. Si eu am senzatia uneori ca vad chestii. Este doar o chestiune de perceptie deformata a realitatii. Puneti-va ochelari. Sau lentile, daca tineti la amanunte fashion.

Legat de cei in stomac, doua sfaturi:1. mancati naftalina. Si doi: fluturii in stomac sunt defapt un semn ca o iei razna daca nu iti manifesti cumva sentimentele fata de X-ulescu / X-uleasca. Este o treaba pur fiziologica. N-are legatura cu iubirea.

Hai ca m-am lungit si nu am zis concluzia. Astupati-va urechile si ochii. O sa o scriu in engleza. Este mai putin dura. Si eu sunt o lady si nu vorbesc urat.

Deci: Dragilor, nu va mai iubiti. Iubirea duce la certuri. Nervi. Faceti altceva: just get laid.

Bum! Stai o clipa sa te gandesti. Are dreptate tipul care a zis asta. Socant de multa dreptate. No harm, no foul. Adica totul este bine cand incepe bine. Si se termina bine. Restul este poveste. Una moderna, fara floricele pe pat, in vaza sau pe pereti.

Think about it.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s