Meciul secolului in box in cifre

Intalnirea dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao va fi transmisa de Pro TV si Dolce sport duminică, 3 mai, începând cu ora 6:00 dimineata.

Mayweather  va purta cel mai scump sort din istoria sportului, reclamele de pe el insumand 2.25 milioane de dolari. Celelalte reclame care vor rula in timpul meciului au fost platite cu peste 13.2 milioane de dolari ( de peste 3 ori mai mare decat ultimul record din domeniu).

Cei doi vor incasa pentru acest meci cate 100 de milioane de dolari, suma de 4 ori mai mica decat averea sportivului american si egala cu averea filipinezului.

Biletele la meciul transmis din Las Vegas s-au epuizat in 60 de secunde, in conditiile in care costul unui bilet a ajuns si la 128.000 de dolari.

Costul de organizarea a evenimentului a sarit de 400.000 de dolari, iar organizatorii au decis sa faca bani din orice, asa ca au decis sa taxeze cu 10 dolari accesul la cantarul oficial, organizat cu o zi inaintea marelui meci (acces gratuit in mod normal).

O noapte de cazare la un hotel de langa arena unde se va desfasura meciul va ajunge pana la 50.000 de dolari, in conditiile in care in mod normal costul era de 3000 de dolari pe noapte.

Mayweather va purta o proteza facuta la comanda dintr-un silicon special, proteza de nu mai putin de 25.000 de dolari care va avea inserate diamante, aur si bancnote de 100 de dolari.

Excentricul american este posesorul unui superb Bugatti Veyron in valoare de peste 1 milion de dolari si este considerat cel mai bine platit sportiv din lume. Pugilistul are in colectia personala ceasuri in valoare de 6.4 milioane de dolari, dar si un parc auto cu 6 masini albe si 6 negre si mii de perechi de incaltaminte.

Mayweather       tortaniversar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s