Despre despartiri

Despartirile dor. Chiar daca se termina frumos si doi oameni ajung la concluzia ca numai au aceleasi idealuri, chiar daca iubirea este suficienta pentru un infinit de viitoare momente in doi…  totul trebuie sa se naruie.

Te simti neputincios si ai vrea sa spui: Mai stai. Nu vreau sa plec. Ai vrea sa strigi in gura mare TE IUBESC … dar stii ca ar fi in zadar. Stii ca si el o face dar ai gresit de atatea ori incat nu meriti sa mai fii iertat.

Trebuie sa incepi o viata noua, dar nu stii sa faci nimic fara el. Prin el respirai, pe pieptul lui simteai ca iti gasesti linistea in mii de momente in care totul parea ca se naruie in jurul tau. El stia tot inainte sa apuci sa gandesti macar. Multi zic ca asta e dependenta. Eu spun ca asta e sufletul pereche. E omul caruia ii privesti chipul minute in sir pana adoarme sau cand te trezesti dimineata si-ti spui facand sacrilegul suprem: asa arata un inger si nu exista fiinta mai buna si mai frumoasa decat el.

Oare cat de mult trebuie sa iubesti pe cineva pentru a-l lasa sa plece? Nu e un love story inchipuit, sunt oameni care trebuie sa –  si separe drumurile atunci cand se iubesc dincolo de orice clisee. O iubire prea mare ucide sufletul. Te consuma pana la epuizare. Te face dependent.

7pepy.com_175772

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s