Cele mai grele intrebari

Cat de greu ti-ar fi sa renunti la ceva ce ai pentru ceva ce nu ai, dar ti-ai dorit toata viata? Are logica? Eu nu cred. Nu i-o gasesc, si o caut de ore bune.

Merita sa facem sacrificii in numele iubirii? Sa renuntam la temerile noastre si egoismul personal pentru a face fericit pe cineva? Sa va schimbati eul pentru un el fara de care nu va imaginati viata dar care va cere sa renuntati la tot ce v-a fost teama dintotdeauna sa faceti? Sa alegeti ceva ce ati refuzat categoric sa faceti toata viata voastra, ceva ce nu va reprezinta, ce v-ar schimba radical viata si v-ar da peste cap toata lumea?

Uneori iubirea nu este suficienta. Visele sunt mai importante. Si cand visele nu se regasesc pe acelasi cer vesnic senin, pe care l-ati visat de mii de ori impreuna, va schimbati lumile si va teleportati in galaxii aflate la ani lumina distanta.

Si doare. Si va simtiti precum Osiris cel imprastiat in cele patru zari ale Egiptului. Goi si brusc injumatatiti, sfertuiti de orgolii si iubire pentru lucruri pe care nu stiti cum este se le ai, dar simtiti ca daca le-ati avea v-ati completa la loc. Dar ar ramane cicatrici.

Decizie-Decizii


2 gânduri despre “Cele mai grele intrebari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s