Iubirea este pana la final. Si pana la epuizare.

Nu cred in finalul „pana cand moartea ne va desparti”. Finalul este atunci cand te uiti la cel din fata ta si numai vezi in el ci dincolo de el, de trupul lui care devine brusc straveziu. Finalul este momentul ala cand dupa ce ai fost orb milioane de secunde ai o fractiune de lumina care iti da viata peste cap, ai declik-ul ala cand sentimentele dispar si devin aievea si ai senzatia ca ramai gol de tot ce iti umplea sufletul.

Iubirea nu este despre batranei care se plimba aiuriti prin parc. Nu este despre micul dejun la pat sau petale de trandafiri aruncate in asternuturi. Iubirea este despre ce vrei tu sa fie. Nu urma clisee incercand sa indrepti omul drag ca pe o limba de ceas in sensul dorit de tine. Iubirea este compromis si epuizare. Este cea mai sofisticata masinarie a celui mai complex business: viata. A ta, a lui. Nu o sa fie doar lapte si miere. Inceputurile sunt asa, este adevarat, insa ca orice masinarie iubirea se upgradeaza. Apar piese noi, uneori da rateuri, alteori trebuie oprita pentru ca se suprasolicita si niciodata nu va functiona perfect.

Iubirea care te tine viu este despre farfurii sparte, usi trantite si cuvinte aruncate fara mila indulcite de o mana calda care iti acopera umarul cand esti jos. Iubirea este nebunie. Epuizeaza si apoi iti da iar viata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s