Simplu si atat

Gradinarii gradinaresc. Pescarii pescuiesc. Directorii dau ordine. Secretarele fac cafea. Muncitorii muncesc. Vine sfarsitul lunii, oamenii iau salarii. Simplu ca buna ziua.

Asa se vede din afara, insa lucrurile sunt ceva mai complicate chiar si la o firma cu 10 angajati si infinit mai complexe la o companie cu mii de angajati. Oameni sunt recrutati, sunt angajati, ponteaza, isi iau concedii, au nevoie de adeverinte, lipsesc, primesc salarii. Compania plateste impozite, taxe, salarii, are conturi in banci, intocmeste ordine de plata, face calcule pentru acordarea tichetelor de masa. Tabele, exceluri cu grafice, diagrame, documente word, pdf-uri si prezentari in powerpoint.

Fiecare dintre operatiunile necesare unei buni functionari a firmei aduce cu ea cel putin un tip de document dintre cele enumerate plus programe de specialitate de genul Saga. In centrul tuturor acestor calcule, eforturi si obiective de atins stau cele mai importante constante ale oricarei activitati: omul si timpul. Le-am considerat constante, pentru ca desi sunt variabile luate individual, impreuna, printr-o buna administrare aduc plusul de valoare atat de esential succesului in afaceri.

Gratie dezvoltarii sectorului serviciilor, au aparut firme care pot asigura tot confortul organizational, juridic si operational in ceea ce priveste probleme precum managementul timpului, salarizarea si administrarea de personal.

Cu siguranta termenul de externalizare va este cunoscut, mai ales ca este atat de utilizat si de vital in secolul acesta. Fie ca vorbim de externalizarea administrarii personalului sau de software-uri destinate managementului timpului, marile companii dar si imm-urile apeleaza la firme specializate in astfel de servicii. Un punct de reper in acest domeniu il reprezinta cei de la hrp.ro, care au reusit in doar 3 ani sa aduca in portofoliu clienti precum: Pizza Hut, Universitatea din Bucuresti sau Bergenbier.

hrp

Avantajele utilizarii unor astfel de produse sunt multiple. Daca este sa vorbim spre exemplu despre avantajele externalizarii administrarii personalului exista cel putin trei argumente in favoarea implementarii acestui proces: oferirea unei platforme software integrate, o echipa profesionista si experimentata si un proces continuu de imbunatatire a serviciilor prin implementarea de aplicatii noi. In egala masura un time management software are un aport definitoriu in toti pasii existenti de la pontare pana la plata drepturilor salariale ale angajatilor venind in completare si cu posibilitatea trimiterii de notificari pe mail personalului implicat in proces.

Astfel organizata, cu suportul unei astfel de firme, afacerea isi poate urma cursul firesc fara a-si intarzia activitatile specifice din cauza birocratiei sau procedurilor existente in legislatia muncii.

Sursa foto: www. hrp.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s