Stiri (ne)bune

Pe ideea: daca doctori nu scoatem din ei, macar fotbalisti sa-i facem, din 2015, fotbalul va deveni materie scolara cu acte in regula. Sa fie bine, ca sa nu fie rau!

hagi

In acelasi registru, religia nu mai este materie obligatorie in scoli. Le-a luat mult, dar tot e ceva. Mai este mult de munca. Efectul a doua milenii de spalare a creierului nu dispare peste noapte. Plus ca disciplina a fost inlocuita cu una ( Etica și cultura civica)  pe cat de subiectiva, ca mesaj ce poate fi transmis de dascali, pe atat de nepotrivita pentru anumite categorii de varsta. In fine, cei de sus stiu mai bine. Si nu ma refer la Sfanta Treime.

La final, din categoria au si ei nebunii lor, belgienii au tiparit si impartit pliante cersetorilor cu scopul de a-i educa. Educatie cersetoreasca sau ceva (cred ca nu exista cuvantul, dar suna intr-un fel). Pentru a veni in sprijinul celor care nu stiu sa citeasca initiatorii programului au gandit si niste imagini sugestive care sa insoteasca ghidul de buna crestere in materie de intins mana dupa bani nemunciti. Ai lor poate au macar 4 clase.  Ce vor face insa cu ai nostri? Sa le fie de bine si de buzunare. A! Si sa fie la ei acolo. Cersetorii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s