As cam vrea, dar n-am cu cine

Este usor sa fii prost. Sigur, este mai fascinanta si mai colorata prostia inocenta, nerealizata de creatura care poarta acest stigmat. Pe ideea asta mizeaza unii candidati zilele astea. Avem candidatul „Doamne ajuta”, care bate cruci pe la toate bisericile si manastirile din tara sa impresioneze babe habotnice.

aunty

Avem unul care promite lucruri bine facute printre milioane de altele lucruri contrafacute sau made in China. Avem o candidata buna pentru Romania cum este rugina pentru fier, un candidat proaspat iesit din tomberon pentru a-si lipi iar posteriorul de scaunul de piele al Bentley-ului proprietate personala, un intelectual usor dus cu pluta, un fost premier motociclist si fara noroc in dragoste si alti 8 despre care nu stie nimeni mai nimic si care sunt cel mult vestiti si cu sanse reale la ei pe scara blocului.

Nu ca nu as vrea sa votez, dar chiar nu am cu cine. Ar trebui sa fie pe buletinul de vot inca doua casute: una cu „Ma abtin” si alta cu mesajul: „Daca considerati ca v-a fost insultata inteligenta prin prezentarea celor de mai sus ca optiuni posibile pentru presedintie, stampilati aici si apoi puteti emigra linistiti”. God bless America, and no place else!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.