Exista prietenie sincera intre persoane de sex opus?

Sigur ca exista. Si se gaseste chiar la indemana. In tinutul numit Narnia, langa renii lui Mos Craciun si dintii de vampir ai lui Dracula. Este pusa bine intr-o sticluta roz legata cu o fundita cu buline. O recunosti din prima pentru ca are lipita pe ea si o eticheta pe care scrie mare, cat nasul lui Pinochio: VRAJEALA. Prea putin subtila? Scuze. Ati inteles ideea.

justfriends

Defapt nu. Nu exista.

Un barbat si o femeie pot fi prieteni pe bune doar daca:

 – au principii (de regula principiile poarta numele de sot/ sotie si sunt evidentiate ostentativ prin prezenta inelului din metal pretios pe degetul predestinat). Se mai numeste si prietenia ” Daca afla barbati-miu/ nevasta-mea dorm la usa”;

– nu se atrag reciproc sau in traducere: unul ar vrea dar celalalt nu il considera compatibil fizic ( e urat/a mar) sau intelectual ( e proasta de bubuie) – (adica nu s-ar cupla cu el/ea nici daca ar fi ultimul om de pe fata pamantului si specia umana ar fi sortita extinctiei). Este cea mai safe varianta si i se mai zice prietenia „cand i-o creste par lu’ Traistariu”;

– deja si-au consumat prietenia si cam stiu ce poate fiecare, asa ca decid sa ramana prieteni. Este la moda si pare cool, dar de fapt nu este. Este ceva gen punctul 2. Intotdeauna unul ar mai vrea ceva dupa ce hotarasc de comun acord sa puna punct. Este cea mai sadica varianta, daca e sa privim din punctul de vedere al celui care alege sa ramana in preajma cuiva part-time. Popular i se mai zice si prietenia „s-a intamplat o data, dar nu mai pupi ever”.

In general femeile stiu din prima clipa ce gen de relatie vor avea cu un barbat. Barbatii in schimb culeg mai multe optiuni si le sorteaza in timp. Sunt mai putini selectivi dar nu mai putin pretentiosi.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s