Mai nefericit ca tine

Fericirea este o chestie relativă. Eu pot fi nefericită cel mult pentru că nu-mi stă bine părul intr-o dimineaţă sau pentru că nu-mi pot scoate din minte o rochie care costă de 10 ori cat salariul mediu pe economie si o vreau atât de tare ori pentru vreo unghie ruptă. Adică all kind of cr*p cum ar spune americanul.fericire

Cineva care munceşte cât este ziua de lungă şi constată la sfârsitul lunii că toată truda a fost in zadar, că după ce plăteşte toate datoriile ramâne cu pe un mare 0 se vede neputincicos că nu poate oferi mai mult celor dragi.

Un copil alintat plânge pentru că este nefericit că ai lui îi cumpăra 5S-ul abia la o săptămână de la lansare.

O  mamă lăcrimează de dorul fiului plecat de ani de zile în capătul celălalt al lumii şi fericirea nu se mai zăreşte de mult în ochii ei.

O adolescentă crede că trece prin iadul nefericirii supreme atunci când cel de care este indrăgostită o vede doar ca pe o bună prietenă.

Sunt un infinit de motive pentru nefericire. Intotdeauna va fi însă cineva mai nefericit ca tine pentru că dacă ai fi cu adevărat nefericit nu ai mai avea timp şi putere să te gândeşti la asta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s