Ganduri desirate

Cel mai frumos moment este atunci cand il intalnesti pe acel cineva. Acel cineva care te face sa vrei ca oamenii sa existe doar pe bucati. Sa existe doar cand sunt in preajma ta 5 minute, o zi sau o viata.

De multe ori cele mai placute amintiri sunt cele dinainte sa inceapa o relatie si cele de dupa. Oamenii se cunosc, se iubesc, se sfasaie de energie, de sentimente, se urasc, se iarta si apoi, sleiti de puteri, se uita. Se uita pentru ca trebuie, se uita pentru ca a durut sau pentru ca nu mai este timp sa mai urasca. c'etait une nuit

Uitam oameni, ingropam amintiri insa ce nu se sterge din noi este felul in care ne-am simtit in preajma lor. De parca fericirea pe care am simtit-o candva ne-ar patrunde in ADN si ar ramane acolo chiar si dupa o despartire dureroasa. Si dupa a doua. Si tot asa. Ne plangem ca nu suntem fericiti destul cand noi avem in sange toata lumina zilelor frumoase din trecut si abia in ultima clipa realizam ca am strans in noi atat de multa fericire. Din bucati. Din oameni.

Uneori ai impresia ca viata ta se petrece in alta parte si nu stii cum sa faci sa ajungi acolo. Macar din intamplare. Simti ca iubesti oameni atat de mult incat te doare si dimineata cand te trezesti, iti vine sa te culci la loc, doar sa nu mai suferi atat de mult. Si cat timp iubesti asa, dormi cat n-ai dormit in toata viata ta.

Cand a plecat, te-ai simtit ca un ghem. Ai privit cum se indeparteaza si cum, mergand, cu fiecare pas, te desira de tine. Cand s-a urcat in masina, a ramas din tine doar o ata. Si un gand. De fapt o intrebare. Tu ce te faci?

Reclame

Un gând despre “Ganduri desirate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.