Cartoon Network cu acordul parintilor

Pinochio mintea si nu-si asculta tatal. Cenusareasa fugea de acasa la bal, dar macar, fortata de imprejurari, se intorcea acasa inainte de miezul noptii. Iezii nu-si ascultau mama si dadeau drumul la usa strainilor, basca nu aveau nici ureche muzicala – altfel nu confundau vocea maica-sii cu cea a lupului. Capra era un fel de Chuck Norris altoit cu Ioana D’Arc – numai ca in povestea asta ea face focul, nu inchizitorii.Tom_and_Jerry

Jerry il bate pe Tom, ii pune capcane, ii arde coada, ii arunca o nicovala in cap sau un pian, il arunca in gura dulaului. Tom scapa nevatamat din toate incercarile astea si in mai putin de 2 scene aparea teafar si nevatamat si regenerat  –  dupa ce e feliat sau aruncat in aer.

Am aflat ca daca te ineci cu o bucata de mar, cu un simplu sarut al unui print chipes te trezesti la viata si printul te ia si de nevasta si traiti fericiti pana la adanci batraneti … daca o lasi mai usor cu fructele.

Am invatat ca daca vrei sa te intorci dintr-o padure in care cineva vrea sa te dea pierdut, niciodata, repet  – niciodata, sa nu folosesti drept semn firimituri de paine. Poate nu ai norocul sa gasesti vreo casa de turta dulce cum au avut altii … si … de aici multe probleme pot aparea.

Care este ideea? O mama mi-a povestit recent ce infarct era sa faca cand l-a gasit pe fiu-su de 4 ani imbracat in Spiderman, urcat pe un scaun, legat  de mijloc cu o sfoara pe care o prinsese de lustra. Posibil sa fi vrut sa zboare sa salveze vreun motan care nu se dadea coborat din copac sau sa se razboiasca cu vreun savant ticnit. N-a mai apucat. Misiunea i-a fost anulata pe termen nedeterminat. L-a luat maica-sa sa-i schimbe pampers-ul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s