Opriti planeta. Cobor la prima. Tv.

Nu obisnuiesc sa pierd vremea in fata televizorului. Dupa ce am vazut zilele trecute mi-am amintit si de ce. O domnisoara  povestea de parca era tranchilizata despre visul ei de-o viata – o sedinta de bronzat pe acoperisul unui castel. Lasand la o parte parul valvoi, gen vrajitoare proaspat scapata de pe rug si rujul mov sidefat model Star Wars, varianta porno, nu am putut sa nu ma bucur ca femeia a facut ce-a facut si si-a indeplinit visul. Avea propriul castel.

L-am urmarit pe Mazare care explica ca ia in calcul regandirea strategiei de promovare a litoralului romanesc, acum ca toate ONG-urile de aparare a drepturilor femeii i-au sarit in cap. Cica ar pune prea mare accent pe bitches in loc de beaches. In felul lui, are dreptate omul. Ca doar nu o sa-i atraga pe turisti cu olimpici la mate care calculeaza in gand  integrale si derivate.

Mai departe i-am vazut Oanei Zavoranu a 514 mia operatie de marire a tot ce se mai poate mari, operatie reusita, zic eu, ca, deh, era si cazul. Ce m-a socat a fost insa initiativa prezentatorilor unei emisiuni la fel de penibile ca ziarul cu acelasi nume.

Pe ideea – pana la 30 de ani te mariti singura, dupa 30 te ajuta babele / vrajitoarele (dupa buget) – pe Oana dupa 40 de ani o marita Click-ul. I-au intocmit cu mult spirit de responsabilitate un top al celor mai ravniti burlaci din Romania. In top:  Botezatu, Vladau si Slav. Victor Slav. Cateva secunde am fost in moarte cerebrala – creierul meu nu a putut asimila informatia. A fost prea mult. Astia sunt ravniti? Burlaci? Bote? Vladau?! Slav?! Si cel mai important, iarasi … Bote?! Cel mai ravnit burlac din  Romania?! Burlac?  Pe bune?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s